Tervetuloa kotiin

 

Esikoista odottaessa aikaan haaveilin ompelevani ihanat kotiintulovaatteet vauvalle, kun toisetkin niin tekivät. Jäi silloin ompelematta. Nyt toisen kohdalla oli ns pakko, koska pieniä vaatteita oli todella vähän, eikä juurikaan mitään edes peruskivaa. Nämä valmistuivat siis jo loka-marraskuussa.
Kaivelin laatikostani marinoituneen joustocollegen, jonka olen tilannu Koot.fi:stä alkuvuodesta 2016. Niin. Hyvin marinoituneen. Kankaasta piti tulla itselle Ehta-mekko. Nyt vähän arvelutti leikata, että jos ei siihen mekkoon riitäkkään enää kangasta... Hah! Parempi ehkä käyttää edes vähän ihanasta kankaasta, kuin olla kokonaan käyttämättä.


Kaavana on Jujunan Hiiop!-jumpsuit koossa 50cm. Tämä oli hieman reilun kokoinen meidän 52senttisenä syntyneelle neidille minun saumavaroilla, muttei liian iso kuitenkaan. Ja ihanaa! Ollaan saatu nauttia vaatteesta nyt se kaksi kuukautta jo, kun on ollut kasvun varaa.
Klompelompe (sekä ensimmäinen että toinen) on innostanut minua todella paljon neulomaan! Yksi kirjan neulomuksista on ollut neidille Lellikki-pipo, jossa käytin Katian Merino baby -lankaa. Lanka on ohjeessa käytettyä ohuempaa, joten tein koon 1-3kk mukaan, ja sain haluamani pienen koon. Pipolle neuloin kaveriksi samaan tyyliin sopivat tumput mukaillen tätä Taigaduu-blogin ohjetta ja villasukat vähän junasukkien tyyliin. Lopputuloksena on ollut kiva ja hyvin toimiva kokonaisuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän vierailustasi jäljen :)