Pitsinen tuubihuivi

Reilu viikko sitten keksin, että minun on pakko saada valkoinen, pitsinen ja kaksi kertaa ympärimenevä tuubihuivi. Idea lähti siis siitä, että näin Melkeinserkullani sellaisen. 

Koska se piti saada HETI, täytyi tyytyä ensimmäiseen malliehdokkaaseen, mikä olisi ees jotain sinnepäin. Löysin ko. ohjeen viime viikolla vanhaa Novitaa (Talvi 2008) selaillessani. Siinä huivi oli iso hartiahuivi, mutta tein puolet leveydestä (eli kaksi mallikertuutta) ja pituutta sai tulla sen verran kuin valkoista Novitan Rose Mohairia sattui löytymään korista (eli reilu yksi kerä... Oisko ollu vähä yli 60g). Pari iltaa neulottu kutosen puikoilla ja ommeltu päistä yhteen, ja se on siinä.

 
Punaista pöytäliinaa vasten näkyy vähän paremmin tuo pitsikuvio

Ei yllä kahta kertaa kaulan ympäri, mutta on valkoinen ja on pitsinen ja on tuubihuivi. Joten riittää! Loppulangasta virkkasin jostain nappaamani ohjeella kukan ja kiinnitin sen rintaneulapohjaan. 


Nyt vaan tarvittas enää perus musta pipo! Onko lankasuosituksia? Ois ihana jos ei kutittas hirveesti :) 

Näin joulun alla tuntuu, ettei sais tehä mitään itselle tai ainakaan "ihan-muuten-vaan" ja "koska-se-nyt-vaan-on-kivaa". Mutta en aio potea huonoa omaatuntoa :) 

8 kommenttia:

Jätäthän vierailustasi jäljen :)