Mitä kuuluu?

Kiitos hyvää!
Me päätettiin mieheni kanssa puolitoista vuotta sitten aloittaa sometauko. Poistimme profiilit facebookista, viikkoa myöhemmin myös intagramista. Ilman erillistä päätöstä myös bloggaaminen jäi, vaikkei se nyt niin säännöllistä ikinä ollutkaan.
Uuden vuoden kynnyksellä aina pysähtyy miettimään mitä elämältään haluaa. Ja havahduin siihen, että tänä vuonna haluan yrittää panostaa bloggaamiseen enemmän. Sen teen! Ainakin enemmän kuin puoleentoista vuoteen.


Mitä puoleentoista vuoteen mahtui, eli mitä minulle ja meidän perheelle kuuluu. Esikoisemme täytti vuoden. Sain haluamani vakituisen työpaikan, jonka kautta pääsin kehittämään osaamistani, haastamaan itseäni ja harjoitella taas olemaan muutakin kuin kotiäiti. Löydettiin vihdoinkin kauan etsitty vuokrarivitaloasunto, johon päästiin muuttamaan ja josta päästiin kahden kuukauden jälkeen muuttamaan takaisin kerrostaloon sisäilmaongelmien vuoksi. Ompelukone muutti kaapista työpöydälle ja lapsi sai äidin ompelemia vaatteita päällensä. 1,5v poika aloitti päivähoidon ja äiti vuodatti sydämensä kyllyydestä kyyneleitä. Retkeiltiin paljon. Tehtiin ensimmäinen oikea kesälomareissu eläintarhoineen ja kylpylöineen. Uhma muutti kotiimme. Neulekärpänen puraisi uuden Klompelompen myötä pahemmin kuin vuosiin. Lapsi jäi kotiin sydämellisestä hoitopaikastaan ja äiti itki taas sydämensä kyllyydestä. Esikoinen täytti 2 vuotta ja siitä kuukautta myöhemmin perheemme kasvoi yhden pienen tyttövauvan verran.
Nyt eletään ihania tammikuun pakkaspäiviä ja lisääntynyt päivänvalo tuo merkittävästi lisää energiaa. Elämä tuntuu aika hyvälle juuri nyt!

Mitä sinulle kuuluu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän vierailustasi jäljen :)