Hoitoalustan päällys

Pitkitin lähes viimeiseen asti hoitoalustan ostamista. Jostain sain jo keväällä mieleeni, että miten kiva ois ostaa kirpparilta vain sellainen vanha käytetty ja päällystää se itse mieleiseksi. Uudet ei maksa myöskään paljoa, mutta niissä kuosivaihtoehdot on rajalliset. Paitsi niissä, joiden hintaa ei uskalla edes ääneen sanoa.


Nyt löysin kirpparilta tuollaisen "kovareunaisen" kahdella eurolla. Meillä hoitoalusta tulee kylpyhuoneeseen/vessaan pyykinpesukoneen päälle. Jotenkin itsestä tuntuu kivemmalle tuo malli, missä vähän enemmän reunaa, kuin sellainen pelkkä pehmeä alusta.
Ostamassani alustassa oli meikkivoidetahroja ja muutoinkin päällys oli nuhjuinen.

Tässä siis kuva 2euron kirpparilöydöstä.
Ostin kernikangasta Eurokankaasta. Mittailin alustasta mitat ja piirtelin sen perusteella kaavat. Tai ainoa mistä mitään kaavaa tarvihti, oli tuo reunapalanen. Muutoin tuo päällinen ja alaosa vain suorakulmion mallisia.


Ja ei kun ommellen kiinni. Muutaman sauman sai purkaa, mutta yllättävän kivuttomasti tämä onnistui. Ompelin vielä alapuolelle reunaan tarranauhan. Päällisen voi näin ollen irroittaa ja pestä myös koneessa tarvittaessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän vierailustasi jäljen :)