Ei tuule läpi -pipo

Tilauksessa oli pipo, josta ei tuule läpi. No, en tienny miten sen toteuttaisin ilman erillistä ommeltua vuorta. Mutta ihastuin Novitan lehdessä (oisko se ollu se Talvi 2013) olleeseen pipoon. Eli siis virkattiin yksivärisellä aina silmukoiden takareunoista koko pipon ajalta, jonka jälkeen tehtiin päällikierros erivärillä virkkaamalla etusilmukoihin.

Käytin ohjeesta poiketen jo jemmassa ollutta Tempoa, mistä ei oikeen oo meinannut keksiä mitään... Ja kokoa jouduin aika paljon isontamaan, että mahtuu miehen päähän

Ja koristeeksi tietenkin nappi :)Piposta tuli sekä minulle että kantajalleen mieleinen. Eikä muuten oo tuullu läpi :)

Virkkasin tämän varmaan jo kuukausi sitten...
Ja kuten näkyy, on hieman vanuttunut jo käytössä...Huoh... Enää 5 päivää Movemberiä jälellä ;)

4 kommenttia:

 1. Onpas tyylikäs pipo! Näyttää kivemmalta kun se Novitan mallipipo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Löytyi tänään lankainventaariota tehdessä vielä ihan liikaa Tempoa jemmasta, joten pitänee varmaan kokeilla niitä lapasiakin sitten... :)

   Poista
 2. Tosi kivannäkönen! Tekis melkein jo mieli kokeilla itekin, minä kun en oo tälle syksyä saanu vielä tehtyä yhtäkään käsityötä, oiskohan jo aika... Minun tahdilla kun saattaa vierähtää sen verran aikaa tekemisessä, että käyttöaika jää onnettoman lyhyeksi, jos talviasusteita meinaa. :D

  /Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä alkuperäisessä ohjeessa oli käytetty sitä Novitan uutta Hile-lankaa. Siitä ois tullu kans kiva, mutta ei ehkä kovin miehinen :)

   Poista

Jätäthän vierailustasi jäljen :)