Leikkimatto ommellen

Löysin Eurokankaasta tätä ihanaa Kettu ja kaverit -puuvillakangasta. Ensin se jäi vielä ostamatta, kun en tienny mitä siitä tekisin. Vähän tuollainen verhokangas, muttei meillä ole moisille verhoille käyttöä.

Keksin sitten, että voisinkin tehdä tulevalle vauvalle siitä leikkamaton/lattiapeiton, minkä päällä voi kölliä. 


Inhoan niitä sellaisia valmiita leikkimattoja, joissa se muovinen lelukaari. Tai en vain ole koskaan nähnyt mieleistäni. Tässä kuukausi sitten löysin puisen irrallisen lelukaaren, jonka alesta kannoinkin kotiin. Tämä sopiikin kaaren kanssa varmasti hyvin yhteen. Kunhan vain saan lähempänä H-hetkeä kasattua tuon kaaren :) 

Ompelin simppelisti 1x1m peiton kettukankaasta, taustalle vanha punainen lakana ja väliin laitoin sopivan palan vanhaa fleece-peittoa. Sopivan pehmoinen, mutta kuitenkin vähän ryhtiä. Vanha lakana ja fleece väänsi ommellessa tosi pahasti ja sen vuoksi lopputulos on "ryppyinen"/aaltoileva. Mut ehkä se ei käytössä haittaa. Vähän se harmittaa, mutten alkanu tuskissani uudestaankaan hommiin.


Ostin tuohon reunaan laitettavaksi sellaista pallonauhaa. No jäi laittamatta, kun illalla tuskan hihi päällä tätä ompelin.


Tikkasin loppuun vielä pari puuta reunoistaan, jotta kankaat kiinnittyvät toisiinsa vielä lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän vierailustasi jäljen :)