Kässänopen painajainen

Olen ihastellut monissa blogeissa näitä Kässänopen painajaisia. Ajattelin tehdä tämän kivanmallisen simppelin neuletakin kummipojalle. Neuloessa kuitenkin tulin siihen tulokseen, ettei tämä ole kummipoikani näköinen vaan enemmän meidän näköinen. Niinpä tämä saakin jäädä omaan kaappiin odottamaan ensi syksyyn.Tälle takille tein kokoa 74 ja 86 välimaastosta. Paljoahan ei noilla ole eroa silmukkamäärissä, mutta suurinpiirtein soveltelin.

Lankana tässä Novitan 7 veljestä, joista vihreät ja oranssi vanhoja jämäkeriä. Valkoisen ostin vartavasten. Vihreät sain molemmat kulumaan kokonaan ja niitä kuluikin mielestäni yllättävän paljon. Vihreiden loppumisen takia täytyi takkiin ottaa mukaan lisäväriä, josta poikikin idea kettutakista.


Virkkasin ketun ihan mututuntumalla ja pistelin kiinni takkiin ompelulangalla. Peitin samalla takin etuosassa olleen ruman ryttykohdan, jonka sain aikaiseksi neulomalla telkkaria katsellessa useamman kierroksen silmukoita yhteen. Hups. Mutta kässäopen painajainenhan tätä neuloikin :D 


Itse tykkäsin takista ihan hirveesti siihen asti, kun aloin ottaa kuvia blogia varten. Miten toi kettu näyttäkin noissa ihan hiireltä?! :D 

14 kommenttia:

 1. Ihana on. (: Tosi suloinen väriyhdistelmä ja kettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) värit osui kyllä omaankin silmään nappiin :)

   Poista
 2. Tosi suloinen neuletakki, eikä tuo kettu minusta ainakaan yhtään näytä hiireltä, vaan ihan selvältä ketulta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ehkä se hiiri minunkin silmistä häviää :D

   Poista
 3. Ihana! Ja selvä kettu tuossa takissa on.

  VastaaPoista
 4. Ihana! Ja selvä kettu tuossa takissa on.

  VastaaPoista
 5. Todella suloinen takki! Niin, ja samoilla linjoilla muiden kanssa, kyllä minäkin ketun tunnistin heti ensi vilkaisulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) hyvä, jos muille se on enemmän kettu. Ehkäpä itsekkin siis palaan siihen ajatukseen :D

   Poista
 6. Hei! Haluaisin haastaa sinut Liebster award-haasteeseen, joka löytyy blogistani :)

  VastaaPoista
 7. Ihan mahtava neuletakki! Kivat värit. Tykkään satasella! Kettu tuossa on ihan parasta. Eihän se yhtään hiireltä näytä, kun on ihan ketun värinenkin. :)

  VastaaPoista
 8. Ihan mahtava neuletakki! Kivat värit. Tykkään satasella! Kettu tuossa on ihan parasta. Eihän se yhtään hiireltä näytä, kun on ihan ketun värinenkin. :)

  VastaaPoista

Jätäthän vierailustasi jäljen :)