Uusi nimi, paita ja lapaset

Joku saattoi jo huomatakkin, että blogi sai uuden nimen... Tää onkin ollut pitkä prosessi, koska sopivaa nimeä on useampi vuosi jo mietitty. Ja sitten yksi yö se vaan tuli mieleeni ja heti tiesin sen olevan valittu :) niinpä Elämä karusellissa saakin olla tästä lähin Paremman puutteeseen!

Jäin vain miettimään, miten tuon osoitteen laita on? Uskaltaako sen mennä vaihtamaan? Onko kellään kokemuksia? 

No mut itse asiaan. Ompelin itselleni paidan. Ja täähän on siis mainostamisen arvonen, koska oon sen siis itse OMMELLUT :) 

Kaavan tein Joka tyypin kaavakirja II:n avulla. Kankaana Eurokankaasta ostettu viskoositrikoo. Lopputulos on kiva ja miellyttävä päällä. Kyllä minusta vielä ompelija tulee ;) mut ei ainakaan valokuvaajaa näköjään :D 

Virkkasin myös nopeatekoiset lapaset. Vaikka nää nyt aika rumat onkin, niin lapaset mätsää kuitenkin aikaisemmin tekemääni pipoon...


Lankana taas Novitan Tempo, mistä piti päästä eroon (en tiiä mitä oon ajatellu aikanaan, ku ko. lankaa on edelleen melkein kolme kerää!!). Musta lanka loppui, joten siitä tuli vaan ranteeseen ja peukaloob raidat. Tein kuitenkin harmaalla myös loppulapaseen raidoituksen (vaikkei se näy), jotta tulisi paksummat, lämpimämmät ja ei taas tuulis läpi :) vähä kinttanat tuli, mut toivotaan, että venyy käytössä.

Ja Meijän joulu -blogista voi käydä kurkkaamassa miten minun, äitini ja siskoni jouluvalmistelut etenee :)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos :) varmaan ensimmäinen itse ompelema vaate, jota ilkeää näyttää julkisilla paikoilla :)

      Poista

Jätäthän vierailustasi jäljen :)