Pöllöpussukka

Alan pikkuhiljaa päästä samalle aaltopituudelle tuon Ompelukoneen kanssa. Tässä suurena apuna on ollut myös Silitysrauta, jonka tärkeää roolia en ollu tajunnu kaikkien käsityöopettajien vihjailusta huolimatta. 

Mutta nyt siis sain aikaan Ompelukoneen kanssa yhteistyössä jotain, mikä onnistui mielestäni hyvin ja olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen... Vaikkei se niin mitään isoa ja hienoa ookkaa... 
Surullisinta tässä on taas tämä kuva. Olin jo suunnitellut hienot kuvausrekvisiitat ja kaikki eri kuvakulmat, että saisin edes hitusen onnistumista talteen... Mutta unohin sen ja annoin pussukan eteenpäin ja tämä suttuinen iphonelle nopeaan napattu kuva on ainoa mitä minulle jäi.  

Mutta yritän sanoin kuvailla: Kangas on siis yli vuosi sitten Ylivieskan kangasliikkeestä ostettu puuvillakangas, josta piti alunperin tulla ihan jotain muuta. Pussukassa on vaalean vihreä (oiskohan minttu oikee sana) vuorikangas, mikä taisi olla vanha tyynyliina. Vuoren ja päällyskankaan välissä on ohut vanu. Ja se on ihana ja se on mielestäni onnistunut hyvin!! :) 
Tämä suuri hehkutus johtuu siis siitä, etten oo mikään paraskaveri ton Ompelukoneen kanssa ja tämä oli oikea ylilyönti! :) 

6 kommenttia:

Jätäthän vierailustasi jäljen :)