Joulukortteja

Askartelin jokunen päivä sitten joulukortit jo valmiiksi, mutten sitten saanu blogiin asti kuitenkaan. Niinpä, jos luulet, että olet yksi niistä "onnekkaista" kolmestatoista joka saa postiluukustaan minun joulukortin, niin kannattaa lopettaa lukeminen nyt jos haluat jättää sen yllätykseksi :)

Tässäpä siis tämä vuoden kortit: 

Klikkaamalla voi nähä vähä paremmin

Elikkä ihan sarjatuotannolla oon nuo vääntäny. Tilda -hiirileimasimella kuva seepian värisellä musteella, jonka jälkee väritin akvarellikynillä muutamia kohtia. Tämän jälkeen sivelin kuvat kahvilla, jotta värit "levisi"/maalaantui ja pohja sai kivemman ja vanhemman näköisen värin. 


Sitten vaan mustalle korttipohjalle (joita sitten leikkasin sopivamman kokosiksi eli vähä neliömäisemmiksi) kuviopaperia ja leimasinkuva. Ja koristeeksi rusetti ja pitsinauha. Pitsinauhan päät kovetin Erikeepperillä, jottei lähe purkaantumaan. 

Ite tykkään :) ja toivottavasti kortin saajat. Sisältö puuttuu vielä toistaiseksi, kun Metsämies aikoi itse runoilla mulle Enkelirunon. Sitäpä ootellessa ;)


Ja se on kumma miten tuo joulukorttien määrä vaan moninkertaistu kun on muuttanu tuon Mehtämiehen kanssa saman katon alle, "vaikkei hänen tarvii kellekkää kortteja lähettää".... niin... Mut onneksi tuo 13 kappaletta on edelleen kadehdittavan vähän ;)

6 kommenttia:

  1. Kauniita kortteja! Minäkin sain joulukortit tänään hyvälle mallille, onneksi meidänkään taloudessa ei lähetetä kuin 10 korttia, voi sitten panostaa hieman enemmän. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin tahtoo niin helposti lähteä lapasesta tuo askartelu :) Onneksi nyt jotenkin sain pidettyä yksinkertaisen simppelinä, vaikka välillä kyllä tuntui, että teen taas liikaa :D

      Poista

Jätäthän vierailustasi jäljen :)