Tapahtuu, mutta ei valmistu

Ajattelin tän hiljaiselon ohessa näyttää, että en minä nyt ihan tekemättömänä täällä oo ollu... Mutta mitään en kyllä oo valmiiksi saanu...

...en ees näitä, joista ei puutu enää öö... päättely?

Punaisesta piposta puuttuu siis päättely ja tupsun kiinnitys, vihreästä puuttuu päättely ja tupsu. Näiden perustelu on se, että kolmas pipon saaja ei ole vielä kertonut pipotoivettaan, joten näillä ei siis ole mitään kiirettä... Samaa matkaa ovat postiin menossa.
Luentosukka on päättelyitä vaille valmis... tosin toinen samanmoinen vielä puuttuu... Perustelut keskeyttämiselle on se, että luokkakaverini pölli minun 3,5mm puikot kun olin saanut kavennukset valmiiksi... Hänellä itsellään oli vähän liian isot puikot :) Mutta siis luennoilla tunnit menee lentäen palmikkoja väännellessä.

Ja ihan pakko oli alkaa neuloa ystävän uudelle vauvalle sukkaa... ja löysin alpakkajämiä, joten ne käyttöön... no ekaan riitti joten pitäs siis ostaa lisää... Sen takia kesken :)

Ja koska keskeneräisiä ei vielä tarpeeksi ole ja seiskaveikkaa on kaapit vieläkin pullollaan, niin ajattelin aloittaa uuden prokkiksen.. (samaiset puikot olisi toki käyny niihin palmikkosukkiin, mutta kun ei sitä lankaa sitten oo... joten oli pakko siis aloittaa nää :) )

Ai niin!! Ja kuvaamatta jäi ihan täysin toi mun matontekele. Halkaisijaltaan ehkä jo vajaan metrin levyinen matto on virkkauksen alla... ollu tosin jo useamman viikon lattialla jemmassa/käytössä/testauksessa... Siihen ei kyllä oo mitään selitystä. No okei, se sattuu! Mut tohon lattialle se on unohtanut itsensä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän vierailustasi jäljen :)