Pipoja ja pipoja

Täällä on alkanut työskennellä pipotehdas. Kaverilta tuli pyyntö muutamasta piposta... Joten se niistä "kivoista" neuleista mistä haaveilin...

Mutta koulussa on hyvin aikaa neuloa. Ja vieläpä tollaisia helppoja juttuja mitä ei tarvii ajatella ollenkaan, niin voi keskittyä luentoihinkin :)

Novitan Nallesta tehty pitkän mallinen pipo. Musta on kokoa aikuinen ja pinkki menee ihanaiselle pienelle prinsessalle. (näyttävät kuvassa aika lyhyiltä...hmm...)

Vielä yks ihan perus pitkä pipo. Novitan Isoveljestä neulottu ja koko on taas aikuiselle.

Joo, kyllä siellä on virhe! Hyvä, kun huomasit! Huomasin sen jo joskus kohdassa "liian kaukana, jotta viitsisin purkaa", joten sinne jäi muistuttamaan olemassa olostaan. Toivon, ettei käyttöä kuitenkaan haittaa! Niin, ja virhe oli tullut siitä, että olin tehokkaasti vaihtanut kierroksen aloituskohtaa puikon verran... oho! :)

Novitan Isoveljestä ja Purosta neulottu. Kokeilin täältä blogista löytämääni ideaa.. Näytti mielestäni kivalle, mutta en sitten ehkä piposta kuitenkaan tykkää...

Näiden pipojen lisäksi postiin lähti kauluri lämmittämään
Lankana Sandnesgarnin Alpakka.

Näiden lisäksi samaan osoitteeseen pitäisi vielä kolme pipoa puikotella, mutta ne saa ainakin hetken nyt odottaa :) Ja tosiaan tässä operaatiossahan oli hyvää myös se, että (melkein) kaikki langat oli jo valmiiksi, eli sainpahan niitäkin taas vähemmäksi :)

Näitä ennen tein kuitenkin vielä toisen pitsipipon

Nyt nämä kaksi saavat kans matkata eri puolille Suomea, kunhan saan taas käytyä postissa visiitillä :)

3 kommenttia:

 1. Hei vaan, onkohan marraskuun paketti saapunut jo sinulle? Lähetin sen viime viikolla, muistaakseni torstaina.
  t. SNY

  VastaaPoista
 2. Joo, eilen tuli pakettikortti, mutta en kerennyt vielä pakettia hakemaan. Joten tänään siis :)

  VastaaPoista
 3. No hyvä että on tullut eikä jäänyt seikkailemaan matkalle :-).

  VastaaPoista

Jätäthän vierailustasi jäljen :)