Neulottu makuupussi

Ihastuin esikoisen odotusaikana tähän makuupussiin kun näin sen Neuleaddiktio II -blogissa. Siitä asti haaveilin tästä, juuri samaisesta väristäkin. En ikinä olisi lähtenyt neulomaan tuon alkuperäisen kuvan perusteella. Nyt tuli hyvä syy lopulta neuloa se. Lankana käytin tätä ihanaa sinapinkeltaista Dropsin Merino ExtraFine- lankaa. Aloitin jo syksyllä neulomaan, mutta lopulta lanka loppui yhden kerän liian aikaisin ja sen jälkeen meni nappien miettimiseksi. Ainoa minkä mielin sopivaksi oli nahkanapit, joita en oo ikinä aikaisemmin edes käyttänyt tai edes nähnyt. Lopulta googlettelulla löysin mieleiset napit ja sain homman viimeisteltyä. Juuri sopivasti suunnitellulle ajalle. 


Kuvissa makuupussi näyttää ihan suhteettoman pitkälle, mutta se on kuitenkin todellisuudessa ihan sopiva. Ostin langat alunperin kokoon 1-3kk, kunnes tajusin, että tuo koko vastaa 50/56cm! Meidän lapset on syntyessään jo tuota, eli ei puhettakaan että voisi haveilla sen mahtuvan siinä 3-5kk iässä keväällä. Joten vaihdoin seuraavaan kokoon eli 6-9kk, joka oli laitettu vastaamaan 62/68cm. Meidän juuri kaksi kuukautta täyttänyt neiti siirtyi 62senttisiin nyt, eli onneksi tajusin vaihtaa isompaan.

Hihat tässä mallissa on jotenkin lyhyet. Tai sitten katoin väärin. Tarkoitus olisi ollut vielä kääntää hihan suut, mutta sillon ei olisi pituutta jääny ollenkaan.

Neuloin Neuleaddiktion tapaan pyörönä kainaloihin saakka. Ja todellakin meinasi olla välillä aivot solmussa, mutta eipähän tarvinnut turhia saumoja.


Lopputulos on ihana, muttei kovin tyttömäinen :D Nyt vielä pitäis keksiä tähän sopivat asusteet, kun ei tämän kanssa voi mitään pinkkiä myssyä laittaa. Vai voiko?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän vierailustasi jäljen :)