Villavaippahousut

Meillä olisi tarkoituksena kestovaippailla, kunhan tämä pienokainen vain suvaitsisi tulla maailmaan (nyt siis menossa jo rv40+4). Toivon todella, että kestoilu onnistuisi jo heti kotiutumisesta lähtien ja olenkin hamstannut melko kattavan valikoiman erilaisia NB-S-kokoisia vaippoja. Villahousuja on muutamat tulleet muiden vaippojen mukana ja tuleva mummukin on niitä jo muutamat tehnyt. Pitkälahkeisia meillä ei kuitenkaan yhtiäkään vielä ollut, joten yksi ilta tässä joku aika taaksepäin neuloin yhdet Tiuhtikset.


Kokona on NB, ja toiveissa olisi, että olisi heti sopivat. Saa nähdä minkä kokoinen möllykkä tuolta mahasta ilmestyy :) Lankana käytin jemmasta löytynyttä Novitan Puroa ja rumathan näistä tuli kuin mitkä. Mutta ehkäpä ne nyt ajaa asiansa kuitenkin. Seuraavista jos tehdä enemmän nätimmät ja vähemmän tyttömäiset ;) Lankakerän lopusta neuloin vielä yhden suht ison imun vaippaan.

Tiuhtikset on malliltaan kyllä kivat neuloa, koska tehdään täysin saumattomana. Tietysti lopussa pitää kuitenkin silmukoida haara umpeen, mutta lopputulos on kyllä kiva. Ja pidennetyillä kierroksilla saa pyllyyn lisä tilaa. Näistä en tosiaan tehny hirveen isoja.

Nähtäväksi jää pääseekö nämä käyttöön ja onko toimivat sitten.... Kunhan nyt ensin tulisi tuo poikanen ulos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän vierailustasi jäljen :)