Nuppineulatyynyjä

On pitäny jo parin vuoden ajan tehä uusi nuppineulatyyny.

Pinterestin kautta löysin kivan ja simppelin virkkausmallin nuppineulatyynyyn, josta lähin työstämään. Jo virkatessa tajusin ettei värit ole yhtään minun värisilmää miellyttäviä. Vuosi taaksepäin olisin ollu tosi innoissani.


Keskelle laitoin itse päällystämäni napin :)

Päätin antaa tämän äidilleni, koska sopii paremmin hänen värimaailmaansa. Tein itselleni omannäiköisemmän ja jätin sen myös pienemmäksi. Ohjeenmukainen nuppistyyny oli aivan liian iso minun makuuni. 


Kumpikas miellyttää sinun värisilmää enemmän? 

6 kommenttia:

 1. Tuo sinulle jäänyt miellyttää omaa silmääni, tuon värisen voisin itsekin huolia :) pitääkin tutkailla ohjetta, olen pari vuotta takoperin tuota neulatyynyä jo ihaillut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka itse tykkäänkin virkata enemmän kaavioista, niin nämä sanalliset ohjeet oli kyllä tosi helpot seurata ja jos yhtään on virkannu aiemmin, niin ei järin vaikea ole :) Ja lopputulos on kuitenkin hauska :)

   Poista
 2. Onpa kiva malli! Itsekin oon ollut aikeissa tehdä neulatyynyä, koska en sellaista omista ollenkaan. Mun silmää miellyttää toi ensimmäinen. :)

  VastaaPoista
 3. Oi, onpas kivoja! :) itse rakastan pinkkiä joten tuo iso pinkki miellyttää omaa silmää enempi, molemmat kyllä tosi hienoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itse rakastanut pinkkiä ja vaaleanvihreää monta vuotta, mutta nyt yhtäkkiä virkatessa tajusinkin, ettei se enää miellyttänytkään. Ehkä tää on vaan jotain hetkellistä kyllästymistä :D

   Poista

Jätäthän vierailustasi jäljen :)