Joulupyhien sukat

Jouluna minun piti neuloo villatakin tekele valmiiksi, eli enää molemmat hihat. Maltoin neuloa toisen hihan valmiiksi, kunnes aatonaattona löydetty Regia Active lanka poltteli jo liikaa. 


Niinpä tikuttelin joulupyhinä kärjestä alkaen sukat, miesten kokoa. Halusin mahdollisimman hyötykäyttää lankakerät, joten siksi aloitin kärestä ja ensimmäistä kertaa neuloin molempia yhtä aikaa. Suunnitelmani toimi, sillä beigeä lankaa jäi vain pari metriä, valkoista piti lainata äitin kerästä pari metriä ja musta upposi sentilleen. Koska harvemmin tulee aloitettua kärjestä neulomaan sukkaa, niin kantapäähän googletin ohjeen summassa ja menin vielä soveltamaan, enkä ihan oo tyytyväinen lopputulokseen. Tuli jotenkin pienen näiköinen, mutta istuu varmaan kuitenkin jalkaan hyvin.


Saa nyt nähdä kuinka hyvää tämä paljon kehuttu ja huipputeknologiaa sisältävä lanka on käytössä. Pitää varmaan tehä itellekkin, että pääsee testaamaan. 
Mutta jos sen hihan tekisi ensin ;) 

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanat! :) Tykkään todella tuollaisista simppeleistä kirjoneuleista, ne ovat jotenkin klassisen kauniita. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Simppeli kirjoneule on ihan kivaa vaihtelua perusraitaan tai yksiväriseen. Todin onhan noita kunnon hienoja kirjoneuleitakin kiva tehdä. Nämä meinasi alkaa kyllästyttämään, mutta onneksi urhoollisesti tein loppuun, koska itsekkin tykkään lopputuloksesta :)

      Poista

Jätäthän vierailustasi jäljen :)