Hovineito

Heleys-blogista nappasin keväällä vinkin ihaniin Hovineito-sukkiin. Ja melkeen heti ne piti saada puikoille. Jo ennen aloitusta aloin empiä onko malli sittenkään niin kiva. Ja ensimmäisten kierrosten jälkeen alko jo todella mieli muuttua. Sinnikkäästi tein ekan. Eikä se jostain syystä tuntunut kuitenkaan enää kivalle mallille.



Toisen sukan valmistuminen otti aikansa, mutta eilen lauantai-illan ratoksi tikuttelin sen loppuun. En oikein osaa vieläkään päättää pidänkö mallista vai en. Mutta eipähän pyöri enää keskeneräisenä :) 


Lankana mulla Seiskaveikkaa ja puikot oli 3mm. Tein tuolla isommalla silmukkamäärällä ja just passelit minun jalkaan.


Ensimmäistä kertaa otin itse sukista kuvat niin, että ne oli jaloissani. Hih, päiväjumpat tehtynä :D

Taustalla näkyy tuoli, jonka ostin viime viikolla kirpparilta. Hioin sen tänään ja nyt se oottaa maalia. Ihana noinkin, niin ei oo maalikauppaan kiire :) 




5 kommenttia:

  1. Joo.. itsehän en sitten koskaan näitä edes aloittanut, kun meni maku koko touhuun :) Mutta kivoilta näyttävät, varmasti tulee kiva lahja jollekin, jos et itse pidä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivoin kanssa etten olisi näitä edes aloittanu, mutta nyt oon kyllä tyytyväinen että jaksoin puurtaa loppuun saakka :)

      Poista
  2. Minulla odottaisi kaksi pinnatuolia tuossa kohtaloaan... Ihan siistit, mutta vähän tylsät ja ei yhtään minun tyyliset. En vain tiedä yhtään, mikä väri olisi kiva. Ruokapöytäkin on vielä hakusessa ja en halua vaikeuttaa sitä projektia enää yhtään hankalan värisillä tuoleilla! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin siis tartuin taas postauksessa siihen epäolennaiseen...

      Poista
    2. Minäkin sain hommattua toisen tuolin. En oo vielä jaksanu ees hioa sitä, ku mietin kans tuota väriä vielä. Saunan puolella oottaa ikkunapokat ja eteisessä ois vielä yksi jakkara sekä hyllykkö. Pitäs varmaan tehä noille jotain jos niitä kerta hamstraa. Mutta ehkä sitten syksyllä kun on pimeä ja kylmä :)

      Poista

Jätäthän vierailustasi jäljen :)