Herätys!

Kolme kokonaista kuukautta ja vähä vielä päälle on mennyt blogihiljaisuutta. Ensimmäinen kuukausi meni muuttoon valmistautuessa, toinen muuton jälkeiseen hääräilyyn. Kolmas menikin työuupumukseen ja eroahdistukseen. 

Kun hiljaisuus venyy, niin kasvaa kynnys myös rikkoa se. No nyt päätin tehdä sen. Ihanan ja onnistuneen viikonlopun päätteeksi. Nyt on uusi koti omaa silmää miellyttävä ja työt alkaa olla myös balanssissa. Ja jopa eroahdistus oli tämän viikonlopun poissa.

Kolmeen kuukauteen en ole blogin aiheseen, eli käsitöihin, koskenutkaan. Tai no pari kertaa kaivanu ompelukoneen esille. Ommellut pari suoraa. Ja jättänyt sitten kesken.

Mutta parvekepuutarha. Me saatiin uuden kodin myötä sellainen. Jota oon rakastanut sen kaiken ainoan ajan, mitä oon jaksanu mitään nyt rakastaa. (Laitetaan nyt ees joku kuva, kun kerta postaus on päätetty tehä. Kuva on jo toukokuulta. Eli onneksi on edistytty tässäkin projektissa)

Keskeneräisiä käsitöitä en ees ala esittelee. Haluun pitää blogijulkaisut edes pienenä motivaattorina :) 

Halusin tulla vaan siis kertomaan, että olen herännyt ❤ 

P.s. Sain nukkekoti-kärpäsen pureman. Tilauksessa on kolmekerroksinen talo, josta mietin oman blogin aloitusta [kun näitä muitakin tulee päiviteltyä ;) ]... Mut siitä sitten joskus lisää, kun on ajankohtaisempaa :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän vierailustasi jäljen :)