Roosaa ja ruusuja

Nyt, kun kaikki on varmaan jo esitelleet oman "Mitä annoin joululahjaksi" -postauksensa, niin uskallan minäkin tulla esiin... Tosin en ollenkaan ko. aiheesta. Nimittäin en tehnyt itse juurikaan yhtään pakettia. Annan mielelläni omatekoisia juttujani pois ja lahjoiksi ihan muuten vaan. Sellaisia Muuten vaan -lahjoja. Niinpä jouluna on mielestäni ihana antaa jotain "oikeaa", kaupasta ostettua, koska niitä lahjoja en hirveesti jakele vuoden mittaan...

No ei siis joululahjoista sen enempää.

Jouluna kinkulta ja suklaalta tuoksuvin kätösin neuloin loppuun nämä paljon(!) harmaita hiuksia aiheuttaneet lapaset


Alkuperäinen ohje lapasiin joutui kokemaan kovia, kun yritin saada lapasesta sellaista, joka istuisi käteen ees vähän paremmin. Valmiissa lapasissa käytetty Novitan Nalle-lankaa ja 2,5mm puikkoja. Nämähän siis vaihtuivat yhtä usein kuin lapaset purettiinkin. Liian monta kertaa. 


Ei ihan ykköset vieläkään oo minun lapasmieltymykseen, kun tykkään pienistä ja myötäilevistä lapasista. Onneksi ei tuu omaan käyttöön. Toivottavasti lapasten saajaa miellyttää :) 


Toiset lapaset tein itselleni edellisten lapasten "jämälangoista" ja myös 2,5mm puikoilla. Olen pitkään halunnu neuloa onteloneuleena lapaset, jolloin a) niistä tulee tuplalapaset, eli lämpimät ja b) kirjoneulemahdollisuudet on rajattomammat, kun ei tarvii miettiä langan juoksutuksia.Ja kun näitä voi pitää kummin päin haluaa...
Lankojen värit ohjasivat vähän tällaiseen romanttisempaan teemaan. Ruusun nappasin Googlen kuvahaulla, josta sitten muokkasin mieleiseni. Lapasen tein muutenkin sitten oman pään/käden mukaan. Ei ihan just niin kivat ku vois olla, mutta saa luvan kelvata mulle :) peukaloa en uskaltanu lähtee tekee kiilana, niin kuin yleensä teen. Ja tuo "peukalo keskellä kämmentä" -malli ei vaan millään sortilla tunnu istuvan minun käteen. No ens kerralla uskallan jo yrittää kiilaa :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän vierailustasi jäljen :)