Pala kevättä

Kevään ja alkukesän tietokonerikko ja nettikatko on pitäny hyvin poissa blogista. Ja jossain vaiheessa näiden ongelmien ratkeamisen jälkeen ei ollu motivaatiota palata kevääseen, kun kesällä sai aikaiseksi ainoastaan Ei-mitään. 

Mutta nyt, kun alkaa kesäaurinko jo vähän viilentymään ja karusellien vauhti hiljenemään, niin ei enää ole hirveästi tekosyitä kierrellä lankoja ja puikkoja. Pitkästä aikaa Novitan langat tuntuvat miellyttäviltä, kun tuli nuo uudet syyslangat. Ja kaikkia ihania syysmalleja on kaikki lehdet pullollaan... Ihanaa!

Nyt kuitenkin paluu sinne kevääseen! :)
Facebookissa osallistuin taas tänäkin vuonna siihen "luovien ihmisten leikkiin". Kaverini sai kevätsukat. Lankana käytin joskus keväällä ostamaani ihanaa lankaa. Sukat tosiaan on valmistuneet jo joskus helmi-tai maaliskuussa.

Pieni Kummiaiseni sai myös kevätpipon joululahjansa jämälangoista:)

Jostain kumman syystä mulle oli kerääntyny tosi paljon bambulankoja, joten keväällä touhusin niistä kotiin monta (ehkä 4-5?) uutta tiskirättiä. Yksi niistä tosin vain pääsi kuvaan. Muut oli kans ihan simppeleita ainaoikeeta ja vieläpä yksivärisiä. (P.s. Langat on muuten saatu pääteltyä kuvan ottamisen jälkeen!)

Sisustuskärpäsen purressa tarvittiin punaista olohuoneeseen. Joten siis Ikeasta halpaa punaista kangasta tyynyihin. Toinen on siis tuollainen iso lattiaröhnätyyny.

Kun ompelukoneen otti esille tuli muistutus siitä, että kauan suunnittella olleelle nuppineulatyynylle olis edelleen käyttöä, joten sepäs sitten! :)

Ja meidän Rakkaus, Peikonlehti, sai myös uuden paikan vanhalta parvekepenkiltä, joka sai uuden maalin. (Vinkki! Maali lähtee ihan kivasti valkoisista seinistä, mutta vähemmän kivasti mm. parketista. Mutta ennen kaikkea, jos haluat kaataa maalin vessanpönttöön, niin ole kiltti ja siivoa se itse, äläkä laita toista siivoamaan sitä. Hänellä ei ehkä välttämättä riitä hermot tunnin hankaamiseen!)
Että semmonen kevät! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän vierailustasi jäljen :)