Hiljaiseloa

Olen jostain syystä viettäny hiljaiseloa koko tammikuun ajan. Mielessäni on ollut useamman kerran jo päivitellä blogia, mutta ei vaan ole saanut aikaiseksi... ja toinen hyvä syy on kenties se, että ei oo ollut mitää päivitettävää :)

No oon minä vähän kaikkee pientä koko ajan vääntäny :) Esimerkiksi lyhensin elämäni ensimmäistä kertaa farkkujen lahkeet! Enkä edes tyriny sitä! :D Ja samoin ensimmäistä kertaa parsin myös villasukat, joissa oli kantapäiden kohdalla nyrkin mentävät aukot. Aikaisemmin oon tehny omille villasukille vain sellaisen Ompele-reunat-yhteen-korjauksen, mutta nyt parsin sillein ihan oikein... tai oikein ja oikein... Mut niistä tuli NIIIIIN hienot! En kuitenkaan saanu niistäkään otettua kuvaa...

Myös joulunajan postauksessa esitelty kummitytölle menevä mekko sai saumansa heti joulun jälkeen (ja niin kuin joku voi ehkä huomata... sitäkään ei oo kuvaa!). Etuosan resori ei vetäny yhtään vaikka sitä pelkäsin! Ja mekko oli tosi mieleinen ja tytön äiti luulinkin sitä H&M-vaatteeksi. Samoin myös päiväkodin tädit olivat yrittäneet etsiä H&M:n lappua niskasta :) Joten siis hieno tuli. Itse ainakin siitä kovasti tykkäsin (kerrankin joku meni nappiin!) ja ilmeisesti muutkin siitä ovat pitäneet.

Myös kaksi itsevärjäämääni kerää on päässyt puikoille. Toisesta tuli huono ja se odottaa nyt purkamista, joten ei siitä sen enempää. Mut toisesta tuli ihan jees. Pääsee siis omaan käyttöön :)Nyt ollaan sitten ajoissa liikkeellä! Nimittäin ystävänpäiväkorttit on tuloillaan jo. Monta korttia on saatu jo tehtyä, mutta niistä sit vasta vähän lähempänä kyseistä ajankohtaa. Mut korteista sen verran, että kummipoikani täyttää 7 vuotta, joten hänen paketin matkaan pohjoiseen lähti tällainen kortti.
Koulussa olemme päässeet myös askartelemaan/puuhastelemaan ammattillisessa mielessä eli sulattamaan muovia... Mut voisin laittaa niistä omaa postausta, kun tässä nyt taas vauhtiin pääsee :) Eilen aloitin muuten 7,5 viikon työharjoittelun tuossa lähisairaalassa! Harjoittelupaikka vaikuttaa kyllä tosi mielenkiintoiselta. Vähän jännittää, kun tulen saamaan jossain vaiheessa myös oman asiakkaan :)

Ai niin ja lähdin mukaan Magic Yarn Ball -vaihtoon :)

2 kommenttia:

 1. Kiva ja kiitos, että tuo viimeinenkin SNY syksyn paketti Sinut saavutti.

  Hyvää kevättä Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Moi,

  Etsin huvikseni omaa blogisivua ja kas kummaa bongasin sivusi, jossa oli lähes sama otsikko ja vielä juttukin liippasi läheltä.

  Lyhensin omia farkkuja viime marraskuussa ja laitoin niistä juttua kuvan kera blogiini. Hauska yhteensattuma, että sinulla oli samanlainen tilanne.

  Tule toki käymään blogissa ja kommendoita saa myös.

  -Janne

  VastaaPoista

Jätäthän vierailustasi jäljen :)