Joulu tulee... ehkä..

Olen ihan mieletön jouluihminen! En tiedä miksi tänä vuonna en oikein oo kerennyt edes tuhlata ajatusta joulufiilikselle.... Ja nyt alkaa jo pelottaa kerkeekö se edes tulemaan. Vaikka tämä Helsinki alkaakin jo täyttymään hyvää vauhtia lumella, niin en tiedä mikä mättää... Liekkö vaan tämä raskastakin raskaampi lukukauden loppu. Mut nyt alkoi loma ja päätin, että NYT saa luvan alkaa :)

Käytiin viime viikonloppuna hakemassa joulufiilistä Narikkatorilta. Ts. kävimme ihastelemassa meidän heppoja, jotka oli saaneet uuden maalin pintaansa. Kyllähän siellä nyt vähän sellainen hykerryttävä olo tuli... Ja muut ehkä vähän raivostuikin mulle, kun hihkuin siellä :)

Vaikka posti hävittikin Sny:ni lähettämän paketin, niin onneksi ne osaa siltikin jotain :) Äidin lähettämä paketti oli jo toissa päivänä postissa, mutta laiskuuttani/muistamattomuuttani/kipeyttäni en koppeentunut sitä aikasemmin hakemaan... Nämä kaikki ihanuudet on siis äitini kätten töitä :)

Tuo valokukkaköynnös on ihana!!! Paperinarusta tehtyjä kukkia ja pienempi kukka keskellä on ohutta rautalankaa. Kukat on kiinnitetty jouluvaloihin. Aivan ihania! Kiitos <3

4 kommenttia:

  1. Laitoin jo Itellaankin tiedustelun paketista. Ja todellakin nyt saat vasta joulun jälkeen sen uuden.

    Oikein rauhaisaa Joulun aikaa Sinulle!

    toivottelee snyyssi

    VastaaPoista
  2. Minun pitää varastaa sinulta kuvia tuosta köynöksestä omaan blogiin... ja tänään jatkan harjoituksia sillä saralla..Pakko myöntää et olet saanut kauniin kuvan napattua...

    VastaaPoista
  3. Kauniista on helppo ottaa kauniita kuvia :)

    Ja sny:lle myös ihanaa joulua! :)

    VastaaPoista
  4. Kiitokset syksyn SNY-paketeista! Lankalahjasi olivat ihania ja niistä tulee varmasti tehtyä jotakin kaunista. Olen välillä käynyt blogiasi lukemassa mutta enpä osannut arvata että sinä olit salainen ystäväni. :-)

    VastaaPoista

Jätäthän vierailustasi jäljen :)