Anatomiaa... tai sitten ei!

Eilen postipoika toi taas minulle ihania yllätyksiä. Äitini oli postittanut minulle tuliaisia viime viikonlopun käsityömessuilta. Aivan ihania minun näköisiäni puunappeja sekä tuollainen ihana kaulakoru. Korusta itseasiassa en tiedä enempää. Ilmeisesti käsintehty, mutta materiaalia en osaa kyllä veikata.

Ihania! Helpottaa omaa tuskaani, kun en sinne kerta itse päässyt :) Vielä, kun tiedän, että parin viikon päästä kotiin mennessäni saan vielä ilmeisesti valita itselleni lankojakin!

Postia sain vielä tänäänkin... Kuoresta löytyi kutsukortti 6-vuotiaan Merenneidon syntymäpäiville. Kortin oli neitokainen itse askarrellut.

Tähän joka päiväisiin postiylläreihin voisi vaikka tottua! :)

Vietin tänään vapaapäivää tarkoituksena lukea ensi viikon tuki- ja liikuntaelinten anatomian tenttiin. Aamusta lihasten pänttääminen onneksi onnistuikin, kunnes sain siivouspuuskan. Sai villakoirat ja pesukoneet kyytiä!
Tämän innostuksen jälkeen halusin ehdottomasti neuloa jotain. Jotain... mutta ei yhtään mitään villasukkaa, pipoa tai lapasta. Jotain sellaista... oikeaa! Paria odotteleva villasukka sai siis edelleen jäädä odottamaan ja lähdin lankakauppaan...

Niinpä siis opiskelijan budjetti meni taas uusiksi. Mukaan lähti kolme kerää Dropsin Merino Extra Fine -lankaa sekä kuusi kerää Sandnes Mini Duett -lankaa. Puolustelunani kuitenkin se, että kaikille langoille on jo suunnitelma olemassa. Jotenka Joulupukin paja on tälle talvelle nyt avattu :)

2 kommenttia:

  1. Postia laitoin laatikkoon...ei varmaan ole perillä ennen maanantaita.

    terveisin snyyssi

    VastaaPoista
  2. Oi, ihanaa! Nyt on taas jotain mitä odottaa :)

    VastaaPoista

Jätäthän vierailustasi jäljen :)