Villapesupinnat

Maailman huonoin bloggari täällä hei.
Aloitin niin innoissani tän bloggaamisen silloin alkuvuodesta uudestaan, mutta sitten keksinkin sen videopodcastin, niin tämä on jäänyt kuitenkin lopulta ihan retuperälle. Ja podcastien myötä olen myös tajunnut, että tuo valokuvien ottaminen on liian haasteellista minulle, eli se on se mikä tässä tökkii....

Ajattelin kuitenkin tänne myös päivitellä hiljakseen näitä töitä - jahka saan aina kuvattua. Mutta klikkaileppa itsesi Youtuben puoleen, niin näät aina vähän ajantasaisempaa tietoa :)


Sain kesäkuun alusta valmiiksi minun Villapesupinnat -huivin. Tästä tuli ihana!
Malli on siis Villapesuohjelmasta tuttujen Pirjo Lakkapään ja Katri Raunaman suunnittelema. Jotain sovelluksa tein kavennusosion pintoihin, kun en jaksanut enää oiken ohjetta katsella :)


Lankana tässä on Adlibriksen Baby Merino (180m/50g). Pohjavärinä sävy off white ja muut on sitten itse kasvivärjättyjä samaista lankaa. Vihreä sävy on kuivatuista eukalyptuksen lehdistä, keltainen parvekkeelle unohdettu kuivunut calluna ja punainen avocadoa. Nämä värjäsin tuossa keväällä aiemmin. Lankaa kului yhteensä 184g.

Tässä vielä linkki Ravelry-projektiin, jossa joitain tarkempia tietoja.

1 kommentti:

Jätäthän vierailustasi jäljen :)