Virkatut tabletit

Vuosi sitten muutettiin tähän "uuteen" kotiin, jonne ostin kirpparilta paremmin sopivan ruokapöydän. Siitä lähtien pöytä on odottanut pöytäliinaratkaisua. Erilaisia ideoita mielessä pyöritellyt, mut mikään ei sitten oo toteutunut. Okei, jouluksi löysin kirpparilta pellavaliinan, mutta se meni joulun jälkeen jo kaappiin.


Viime viikolla keksin, että haluun vaalean harmaat virkatut tabletit. Googlettelin malleja ja löysin tämän mallin Suuren Käsityölehden nettisivuilta. Malli on just sellainen, minkä olin mielessäni nähnyt. 


Lankana käytin Teeteen Apollo-lankaa, mikä on ohuen ontelokuteen tyylistä. Koukku numeroa 6. Ohjeen mukaan tehtynä tabletista tuli aika pieni, niinpä lisäilin kierroksia tarvittavan määrän. 

Niin ihanat ja kivat kuin tableteista tulikin, niin täytyy kyllä sanoa, että ohje ei ollut parhaimmasta päästä. Paljon epäselviä kohtia kirjoitus-/termistövirheiden takia, ja aika paljon jäi sovellettavaa ja ratkaistavaa itselle. Eli en suosittele vasta-alkajille ohjetta. 


Mutta malli on kyllä tosi kiva ja oon hirmu tyytyväinen lopputulokseen ja erityisesti lankavalintaani :) 

2 kommenttia:

  1. Tosi kivat tabletit! Itsellänikin on ollut tarkoitus tehdä tuollaiset, mutta muut käsityöprojektit ovat menneet edelle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) nämä onneksi valmistui nopeasti, niin toimii hyvin vaikka välityönä :)

      Poista

Jätäthän vierailustasi jäljen :)