Kukkateline kuormalavasta

Meillä on koko syksyn ajan lojunu ulkona oven eessä tuollainen pieni kuormalava. Olen haaveillut siitä kolmen kuukauden ajan jo tekeväni kukkatelineen. (jostain näin joskus sellaisen kuvan, mutta en kyllä yhtään muista mistä...)


Ongelmana on ollut vaan se, että noihin "hyllyihin" piti saada pohjat jostain. Ja Metsämies aikoi asian hoitaa, mutta sehän vähän venähti. Tällä viikolla kuormalava kuitenkin pääsi sisälle ja alettiin hommiin. Hyllyjä, joita ootettiin kolme kuukautta, laitettiin varmaan vaan se puoli tuntia. 

Ajatuksenani oli maalata lava kivan ruskeaksi, mutta koska kaapissa oli valkoista jämämaalia, käytin sen.... Ihan vaan säästösyistä. Ja ku kierrätyslinjalla mennään muutenki :) Maalattuna tän näköinen. Ihan ok, mut ei ollu sit kuitenkaa semmonen mitä halusin... Niinpä yksi aamu kävin seitsemän aikaan kiskomassa lavan meidän vessaan ja kulutin pintaa hiomalla. Parempi! Tykkään!

Ja sitten vielä ulos ja kukat :) vähän vielä laitto kesken, mutten voinu oottaa, että saisin laitettua valmiiksi asti :)4 kommenttia:

Jätäthän vierailustasi jäljen :)