I dag...

VIIKONLOPPUNA ajattelin neuloa parin toiselle vauvantossulle. No neuloin 10cm resorin huomatakseni, että joka puikolla oli kaksi silmukkaa liikaa. No purin. Ja ärsytti niin kovasti. Heitin työn koriin.

En kuitenkaan luovuttanu, vaan otin ne Polku-sukat käteen. Edellisenä päivänä olin saanut tehtyä siihen jo kantapään. Niinpä kun otin tekeleen käteeni niin huomasin, että vierailulla käynyt kummityttö oli pistänyt sen viidennen puikon jonnekkin hyvään talteen. Ja ärsytti niin kovasti. Heitin tämänkin työn koriin.

TÄNÄÄN en keksinyt aamulla kouluun muuta matkaan kuin sen purkamani sukan. No minäpä tempaisin neuloa sen sitten tunnilla.


TÄNÄÄN kun tulin kotiin samalla vauhdilla väkersin ne harmaita hiuksia tuottaneet Polku-sukat.


Joko nyt saa tehä jotain kivaa?

P.S. Huomatkaa, että oli ihan pakko saaada blogiin nää tälle samalle illalle, niin ei oo paljoo kerenny siloitella näitä. Mutta KAIKKI langat on päätelty :)

3 kommenttia:

 1. Joo, nyt saa ja pitää tehdä jotain kivaa :-). Nuo Polku-sukat ovat mahtavan näköiset, tuli heti fiilis että mun pitää myös kokeilla samaa ideaa.
  t. SNY

  VastaaPoista
 2. Mistä ohje nuihin vauvantöppösiin? Oon yrittäny ettiä vaikka mistä jotain kivaa mallia mutta kaikki on vaan niitä tavallisia..

  VastaaPoista
 3. Sny: Kaiken sen kokemani tuskan jälkeen sukat ovat kyllä oikeasti ihanat ja ovat päässeet kovaan käyttön :)

  Minna: Ohje löytyy täältä: http://garnstudio.com/lang/fi/visoppskrift.php?d_nr=b17&d_id=11&lang=fi
  kiva, helppo ja nopee ohje :)

  VastaaPoista

Jätäthän vierailustasi jäljen :)