Paluu

Tässä onkin eletty nyt hiljaiseloa hyvinkin pitkään. Kolmen kuukauden työharjoittelusta Filippiineiltä jäi käteen runsaasti kokemuksia ja oppeja. Vähän saatiin myös laitettua blogiinkin materiaalia reissusta, mutta nettiyhteyden epäsäännöllisen toimivuuden ja ajan "puutteen" vuoksi postaukset jäi vähäisiksi.

Tarkoituksenihan oli pitää taukoa käsitöistä koko tuo aika, mutta jo ensimmäisen kuukauden aikana aloin olla jo niin tuskissani, että kaverillani meinasi mennä hermot. Niinpä aloitimme operaation "Löydätkö lankaa Filippiineiltä?". Tulokset operaatiossamme oli huonot. Mutta kun toinen kuukausi kului löysimme vihdoin yhden lankakaupan, jonka seurauksena meinasin kuolla onnesta. Mukaan lähti vain yksi kerä lankaa ja puikot, sillä lanka oli ihan TÖRKEEN kallista.

No kuitenkin siinä sitten kävi niin, että kun sen langan sain ostettua, niin eihän mulla sitten tunnetta ja mahdollisuuden neulomiseen...

Heti Suomeen palattuani (ja heti tarkoittaa oikeasti parin tunnin kotona oloa) oli pakko alkaa keskiyöllä siivoamaan lankavarastot ja jonkun kevään aikana ilmestyneen Suuren käsityölehden innoittamana aloin virkata jämälangoista paloja... johonkin... saa nähdä tuleeko niistä koskaan mitään :)


Puolen vuorokauden kotona olon jälkeen olikin aika suunnata kesäkotiin, eli pakata tavarat seuraavaksi puoleksi vuodeksi karusellin matkaan. Tänä vuonna matkaan pääsikin ennätysmäärä lankaa, ompelukone, nappivarastoni ja kaikki muu mahdollinen "tarpeellinen". Yleensä kesäisin ei hirveästi tuu tehtyä mitään, mutta voi olla, että tänä kesänä on pakko saada tehtyä jotain, koska käsityölomailut on pidetty jo etukäteen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän vierailustasi jäljen :)